Tallin asukit

Tallilla asustaa viisi pollea, joita kaikkia rakastan tasapuolisesti yhtä paljon! Rodultaan nämä ovat kaikki hieman erilaisia; shetlanninponi, arabi/welsh-risteytysponi, connemara, suomenhevonen ja lämminverinen. Kaikki erikokoisia ja -värisiä.

MASU

"Olen Masu, lämminverinen ex-ravuri. Minulla on ollut jalkavammoja, joiden takia minut myytiin. Hyvällä hoidolla jalat ovat parantuneet ja välillä haluankin kiusata ratsastajaa heittämällä muutaman komean pukin ihan vain sen iloksi, etten ole kipeä enään. Kerran olen saanut sieltä yhden alas tiputettuakin. Luonteeltani olen kuitenkin lempeä, reipas, ehkä hieman säpsy ja tottelevainen. Tallikaverini ovat kaikki ihania ja tykkään asustella täällä, missä nyt asun."


Kuvassa olen tuo ruskea. Enään minulla ei näy kylkiluut, olen paljon komeampi nykyään!


VASSE

"Suokkiorina on ihan kiva elää. Tallin hevospomona vielä kivempaa. Muiden hevosten on turha tulla minulle ryppyilemään, sillä he saavat joka tapauksessa nokillensa. Luonnettani voin kuvailla sen verran, että olen arvaamaton ja pelkään autoja enemmän kuin mitään! Keltainen on inhokkivärini ja sitä väistelenkin ahkerasti. Kyllä, keltaisia esteitäkin. Ai niin, olen hyvä hyppäämään. Parhaimmillani olen hypännyt 100cm, eli siis yhden metrin. Kouluhevosenakin olen hyvä, mutta kaipaan välillä maastoilua, sillä en aina jaksa kiertää sitä tylsää kenttää. En tule kaikkien hevosten kanssa toimeen, mutta ne hevoset minusta pidetäänkin kaukana. Haleja ja pusuja otetaan aina vastaan, niistä minä pidän! Niin, ja porkkanat ovat myös mieluisia!"
SYMPHATIL QUINNEY eli GINI

"Olen kolme vuotias Connemaraponi. Leikkisä ja vilkas sellainen. Vasse on paras kaverini ja sen kanssa tykkään juoksennella paljon! Olen myös todella hyvä hyppäämään esteitä, ratsastuskentän aitaakin piti nostaa, kun hyppäsin kerran sen yli. Minulla on vasta alettu ratsastamaan, minua koulutetaan ja edistyn mielestäni hyvin. Kerralla ei kauan aikaa koska kärsivällisyyteni loppuu, olen vielä niin nuori. Ei minulla esteitäkään ole hypätty, vaikka kuinka haluaisin. Olen tallin vauvaponi, eli nuorin. Tykkään siitä kun minua rapsutetaan niskasta, toivottavasti tekin tykkäätte, sillä pidän varsinkin pitkistä ja vaaleista hiuksista!"SPEEDY

"Olen tallin vanhin asukki ja myöskin ainoa tamma. Marikin mielestä olen tallin helpoin hevonen, ehkä pienen kokoni ja kiltin luonteeni takia. En silti ole se ykkönen. Marikki tykkää hypätä minulla esteitä ja minusta onkin paljon kuvia kun hyppään komeasti! Olen myöskin osaavin poni ja siksi minulla tehdään kaikki vaikeimmatkin koulukiemurat. Yleensä menen kauniisti, mutta joskus protestoin kun minua väsyttää. Maastossa en ole kuitenkaan se kaikkein varmin hevonen, sillä en tykkää mennä siellä yksin tai jonon ensimmäisenä. Pysähtelen koko ajan ja katson, että tulevathan ne muut varmasti perässä. Siksi olen yleensä jonon keskivaiheilla. Minusta tykätään paljon ja se on ihan kivaa olla tykätty poni."


LALLI

"Iiihahhaaa! Tässä hirnuu pieni Shetlanninponi. Olen pieni söpö karvapallo. Minulla ratsastaa vain pienet ihmiset, sillä olen alle 90cm korkea. Isommat saavat pistää minulle kärryt perään ja lähteä maastoon. Heitä en selkääni huoli! Pieni mutta pippurinen, niin minulle usein sanotaan. Ja sitähä minä olen. Pidän ruoasta ja yleensä minut bongaakin heinäpaalilta. Talvikarvaani en haluaisi puottaa ikinä pois, siksi minut kesällä klipataan, ettei tule liian kuuma. Osaan myös sirkustemppuja, mutta niistä valitettavasti ei koskaan ole saatu kuvaa. Toivottavasti saatte tekin nähdä temppujani, vaikka sitten kuvien muodossa."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti