Jesperi

Jesperi on perheemme koira ja on asustanut koko ikänsä meillä, heti sen jälkeen kun on ollut riittävän vanha luovutukseen. 


Jesperi on energinen, vilkas, iloinen ja kiltti koira. Hän tulee toimeen kaikkien kanssa, eikä tekisi pahaa kärpäsellekkään. Rodultaan koiramme on samojedinkoira. Jesperi rakastaa lapsia, mutta leikkien otteet ovat vähän liian rajuja, jotta voisi lasten kanssa leikkiä. Tästä syystä vain isommat voivat leikittää sitä. 
Kuitenkin tähän iloiseen ja aina positiiviseen koiraan liittyy varjopuolia. Jesperi kun on opetellut avaamaan ovia ja meneekin silloin ulos kuin huvittaa. Siksi meillä pitää olla todella tarkkoja siitä, että ulko-ovet ovat lukossa. Vain pääovi on auki, jotta vieraat pääsevät sisään. Jesperi tykkää olla myös karkuteillä ja joskus se pitääkin hakea naapurista kotiin. Onneksi asumme maalla ja naapurimme ovat mukavia, koiran kun omistavat hekin. Mutta vaikka toista koiraa meille tarjottaisiin, tuskin vaihtaisimme, kyllä tätä meidä omaa Jesperiä kaikki rakastavat!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti