tiistai 16. kesäkuuta 2015

KuulumisiaKesäiltoja, täältä ruudun edestä!
  Mun kesä on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikken hirveesti oo mitään erikoista tehny. Muutama ilta (päivä ja ilta) viikossa kuluu loistavasti tallilla ja muut illat menee siinä sivussa, kunhan tekemistä keksii. En kauheesti oo käyttäny mielikuvitusta siihe, että mitä vois tehä. Kännykän ihmeellinen maailma kiehtoo. Paha tapa, paha tapa. Itse asiassa ku kerta kännykällä olemisesta puhutaan, ni toissailtana aattelin sängyssä ennen nukkumaanmenoa, että huomenna en oo muutaku ihan pakollisen ajan puhelimella. Eli siis että jonkun tietyn ajan välein käyn vastaamassa viesteihin yms. Mutta kakat! Puhelimen akkua meni silloin seuraavana päivänä, eli eilen, ennätysmäärä! Latasin kännykän kaksi kertaa sinä päivänä... Että miten meni, noin niinkun omasta mielestä..? 
  Eilen aateltiin pikkusiskon kans oikeen repästä ja lähtee kuvaamaan noihin maalaismaisemiin. Ei täältä oikeesti mitään muuta löydy ku peltoja, metsää ja peltoteitä. Okei, onhan ne ihan nättejä paikkoja, mutta kyllä niihinki joskus kyllästyy. Tarkottaa siis sitä, että kuvien taustat on aina samankaltasia. Joko peltoa, metsää tai peltotie. 
  Joka tapauksessa ihan kivoja kuvia tuli. Omat kuvat olis voinu paremminkin onnistua, mut tyytyminen oli nyt näihin. 


  Tylsinä päivinä, kun puhelinkaan ei jaksa kiinnostaa, nappaan kameran ja otan kuvia mistä sattuu. Tällä kertaa kohteeks osu kukat ja sisko siitä sit sanokin että "ai tuleeks susta nyt joku kukkabloggaaja.." Öö.. Ei, vielä ei niin paljon kukat kiinnosta, että niistä blogia alkaisin pitämään. :D Vaihtelin asetuksia, ei ollut tuttu kamera kourassa, niin niiden kans sai kyllä värkätä. Oma kamera paras kamera..
  Huomenna tiedossa kolmen päivän ratsastusleiri. 'Omalle' tallille tallityttöjen leiri. Mä niin tiedän että siitä tulee huippu leiri, ku sillä porukalla jotaki tehään! :D Täytyy nyt ladata akut sinne, että jaksaa riehua. Nyt nukkumaan! :) 

2 kommenttia: