maanantai 16. kesäkuuta 2014

TÄÄLLÄ OLLAAN TAASHei taas! Viime viikolla en oo postannut mitään, koska olin rippileirillä. En varmaan varoittanut siitä täälä blogissa, että postauksia ei tule. Ripari oli elämäni kohokohta, eikä sieltä olis halunnut enää lähteä takaisin kotiin. Kaikki hyvä loppuu liian aikaisin. Tuntuu ihan hullulta aatella, ettei välttämättä nää niitä ihan jokaista ihmistä enään koskaan. 
Mokasin konfirmaatiossa. Ehtoollisella.. Meinasin nousta siitä liian aikaisin ja kaiken päälle vielä revetä. Onneksi en kuitenkaan alkanut nauramaan, koska se olis ollut tosi noloa ehtoollisella. 
Anteeksi kuvan sinisyys! Asetukset ei ollu kohdillaan.

Konfirmaatio oli siis lauantaina, mutta itse juhlaa vietettiin sunnuntaina, eli eilen. Pöydät oli aivan täynnä kakkuja ja leivoksia ja minä aivan täynnä. Äiti oli jaksanut kaiken tehdä itse ja maailman parhaitahan ne olikin. Juhliin ei ollut kutsuttu paljon väkeä, mutta aika paljon pöydästä oli hävinnyt, kun illalla vilkaisi pöytään. :D
Ensin oli ruoka. Sianlihaa, perunaa ja porkkanaraastetta. Vasta sen jälkeen laitettiin kahvit, suolaiset ja makeat pöytään. Kuvien ottamisessa sai olla nopea, ennen kuin yksikään lautanen kerkeisi olla tyhjä. 
Sitten myöhemmin oli edessä kuvien ottaminen. Vihaan sitä jos ympärillä on kamala yleisö. Mun edessä saa olla korkeintaan yksi henkilö, kun musta otetaan kuvaa, eli itse kuvaaja. Nyt siellä oli koko perhe ja muut juhlavieraat.. Siinäpä sitten mietin, että mitenkähän päin sitä olisi ja millä ilmeellä. Noh, osa kuvista onnistu ihan hyvin, kun taas jotkin kuvat... hirveitä. Menin sitten illemmalla siskon kans ottaa kuvia, joista yksi on tuo viimeinen kuva. :)


Kun oltiin kaikki rauhotuttu ja menossa nukkumaan, en mä meinannut millään saada unta, joten aloin tekstaamaan muutaman kaverin kans. Puoli kolmelta taisin viimein painaa pään tyynyyn. :D 

Kiitos kaikille riparikavereille, sekä juhlaani osallistuneille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti