tiistai 3. kesäkuuta 2014

LÄMPÖÄ PIISAAIltoja! Toi mun uus lomarytmi on ainakin tähän asti toiminut. Siihen saa olla jo ihan tyytyväinen, koska oon lomilla ja viikonloppuisin tosi pitkäuninen. Saan myös enemmän aikaan kotona ja Jesperin kanssa. Ihanaa huomata muutos jo näin pian! :) Jaksoin myös pyöräillä tänään tallille. Kamera kaulassa poljin sinne tuhatta ja sinne päästyäni menin juomaan kupillisen kahvia. Kun kahvit oli juotu haettiin Vasse ja Speedy, laitettiin ne valmiiksi ja eikun maastoon! Oli ihan sairaan hyvä keli maastoilulle ja laukassa oli ihanan viileää, kun tuota lämpöä riitti vielä siihen aikaan. 
Kun tultiin maastosta aurinko meni pilveen, eikä sitä ole sen jälkeen näkynyt. Se ei kuitenkaan paljon haitannut. Juoma-astiat saatiin pestyä jne.. Ulkona on kiva tehä kesällä kaikenlaista, vaikka aurinko oliskin pilvessä ei silti kauhean kylmä ole. 


Tykkään kuvata luontoa kesällä tosi paljon ja sen varmaan huomaa myös täältä blogin puolelta. Kesällä tarkenee, puissa on lehdet ja kukissa terälehdet, vesi ei ole jäässä yms.. Tämä lista on melkein loputon! Kamera vain lomilla kaikkialle mukaan, niin joka paikasta tulee vähintään kaksi onnistunutta otosta. Kaikki vain harrastamaan valokuvausta, niin ihana harrastus se on, että siihen jää koukkuun helposti. :) Siinäkin harjaantuu ja puolen vuoden päästä kun katsoo ekoja kuvia huomaa, että oikeasti kuvat vain paranevat! Näin kävi myös minulla.
Oho, poikkespa aiheesta. Mutta kirjoitettu mikä kirjoitettu, toivottavasti joku edes innostuu maisemiakin kuvaamaan. :) Nyt on muuten mullakin kesäfiilis!! Koska olin tänään tallilla. ;)

HEITTÄKÄÄS POSTAUSIDEOITA, ETTÄ POSTAUKSIA TULEE JATKOSSAKIN USEAMMAN KERRAN VIIKOSSA! :)

3 kommenttia:

 1. tee postaus sun kavereista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan kysyä lupa ainakin ensin, että saako kuvia julkaista täällä. :) Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. tee postaus sun kavereista?:)

  VastaaPoista