torstai 19. kesäkuuta 2014

JA VUODENAIKA OLI...?


Heh, vuodenajan tosiaan pitäisi olla kesä, mutta kun on näin kylmä, niin eihän tässä oikein kesästä voi puhua.. Juhannuksesta vielä vähemmän. Mutta ettei aivan negatiivista tekstiä pukkaa koko ajan, vaihdetaan aihetta. :)
Eli pompataanpa tulevaisuuteen... Huomenna lähden muutaman kaverin kanssa yöksi luonnon helmaan. Ilman ruokaa ja herkkujahan emme pärjää, niin mukaan otamme pitsaa, juustosarvia (Vai oliko ne kinkkusarvia..) ja loput "ruoat" ovat karkkia, sipsiä, limsaa, mehua, keksiä... Terveellistä, eikö vain? Mutta kukapa terveysintoilija meidän ruokiin tulee puuttumaan, kesä on vain kerran vuodessa, samoin juhannus. ;) Heh, mulla tuo kesä tuntuu olevan aina, herkkujen syönnistä päätellen. 

Koska olen Marikki, on minulla kamera aina mukana joka paikassa. Eli siis myös huomenna, ellei se jostain kumman syystä unohdu kotiin. TAI, toinen syy kuvien vähäiseen saldoon saattaa olla se, että akkua ei ole ladattu. Kenenkähän syy sekin on? En tunnusta.. 
Joka tapauksessa, huomisesta ja ylihuomisesta tehdään varmasti hauska ja ikimuistoinen reissu! Kunhan tuossa syömisessä osataan pysyä kohtuudessa niin kaikki on hyvin. 
Mitäs tässä muuta voisi enää sanoa kuin Hyvää juhannusta Kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti