maanantai 23. kesäkuuta 2014

AJASSA TAAKSEPÄINIltoja! Niinkuin otsikosta voi lukea, palataan ajassa taaksepäin. Eli mennään ihan perjantaihin asti.
Mun juhannuksen vietto alkoi sillä, että pakkaan rinkkaan lämmintä vaatetta, pari vilttiä, retkipatjan, makuupussin, evästä ja juotavaa. Kamera pysyi hyvin matkassa mukana olalla. Matkan päämäärä oli Valkeinen. Ei suinkaan oltu taivasalla, vaan kodassa. Tulentekoon ei kauan aikaa mennyt ja sen jälkeen alettiin purkamaan kamoja. 


Kun kaikki kamat oli purettu, pompin minä innoissaan kameran kanssa pitkin poikin joka suuntaan. Aluksi näytti siltä, ettei aurinko halua näyttäytyä ollenkaan, mutta tulihan se sieltä sitten vähän myöhemmin. Evästäkin oli iha kiitettävästi. Meinattiin aluksi ettei ne alkuperäiset riittäisi mihinkään, mutta kyllä ne riitti ihan hyvin. :D Ei nälkä päässyt yllättämään missään vaiheessa.
Muutamat tytöistä oli leiponut pitsaa, kinkkusarvia ja semmosen ihana vadelmapiirakan. Se vadelmapiirakka oli ihan täydellistä, mutta myös erittäin täyttävää. Meillä oli tosi kivaa! Yks yö meni liian nopeaa ja aamulla (Tai päivällä) piti kaikkea alkaa jo purkamaan. Mutta ehkä me joskus otamme uusiksi? Toivottavasti ainakin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti