lauantai 24. toukokuuta 2014

Pirteä viikonlopun aloitus
Hei, taas jonkin ajan päästä! 
Voiskohan joku ystävällisesti kertoa, miksi en oo postannu tänne? Olisiko syy jääkiekon MM-kisoissa, kun ei enää jaksa sen jälkeen istua yhtään kauempaa toljottamassa ruutua, vai sitten siinä, että kokeita on ollut tällä viikolla viisi..? Lupaan yrittää ryhdistäytyä! :)
Tänä aamuna herätys soi puoli kahdeksalta. Olin vielä aika tokkurassa, etten hetkeen tajunnut miksi se soi. Onneksi kuitenkin tajusin aika pian sen, koska tarkoitus oli lähteä Kokkolaan Touhutaloon! Okei, joo, olen kohta 15-vuotias, mutta kuka on sanonut ettei isompana saa olla enää lapsi? Touhutalossa touhuttiinkin ihan hikeen asti. Musta tuntuu, ettei siellä ollut ilmastointia, koska kaikkien, noin 100:n lapsen päät oli hiestä aivan märät. Me ei eihan niin paljon leikitty että päät oli märkänä, mutta kyllä me kuitenkin saatiin ihan riittävästi riehua. :D Oli niin kiva alottaa viikonloppu näin, vaikka se eilen alkoikin.

Kun päästiin kotiin, kaivoin pakastimesta pitsan ja pistin uuniin. Olin syönyt vain herkkuja koko aamupäivän ja kyllä sen suolaisen ruuan aika alko jo olla. Ruuan jälkeen menin ottaa kuvia näistä ihanista kesäisistä maisemista. Maisemakuvilla tarkoitan siis niitä, missä ette havitse mitään ihmisen näköistä.. Rakastan aurinkoa ja tykkäisin ruskeasta ihostakin, mutta kun mä palan aina! Vielä en ole palanut, mutta eiköhän senkin aika pian koita. Nyt on kuitenkin taas MM-kisojen vuoro, joten kuulemiin! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti