lauantai 12. huhtikuuta 2014

Rentouttava päivä tallilla

Päätin taas vähän informoida teille tallipäivästä, jossa siis oli kaikki tallitytöt. 
Torstaina tuli tallin Facebook-ryhmässä päivitys, jossa ilmoitettiin että tällainen päivä on tulossa. Se tuli tosi äkkiä, mutta koska oli luvattu hyvää keliä, niin sitä ei haluttu missata ja jäädä odottelemaan seuraavaa. Iskettiin siis heti kiinni siihen. 
Tänään sitten lähdin matkaan noin kello 12.30 ja perillä tallilla olin vähän ennen yhtä. Aluksi vain loikoiltiin riippumatossa ja tuoleilla, mutta kohta ryhdyttiin hommiin. Ensin haravoitiin tallin ympäristö ja sitten siirryttiin tarhan puolelle. Siivottiin koko tarha puhtaaksi lannasta ja heinistä, mikä ei polleille enää kelvannut. Sitten olikin jo ruoka-aika. Syötäväksi saatiin makaronilaatikkoa ja sen jälkeen lähdettiin mahat täynnä harjaamaan hevosia. 


Kun hevoset oli harjattu, pidettiin vähän hauskaa tyttöjen kanssa ja alkoihan siinä toki vähän lapsettamaankin ja mentiin hiekkalaatikolle leikkimään. :D Lapsiahan me vielä ollaankin, vaikka itsellä ikää on kohta 15 vuotta. Kun oltiin aikamme saatu leikkiä, oli pöytä katettu herkuilla. Siinä oli vaikka mitä ihanaa herkkua ja eipä siihen paljoa jäljelle jäänyt kun siitä lähdettiin saunaan ja paljuttelemaan. Minä en paljuun mennyt, vaan jäin sisälle pelaamaan "jalkapalloa", ja katsomaan Lukko-Tappara peliä. Odottelin muita sieltä ja kun kaikki oli tullut, katsottiin muutama video. :)

Yhdeksältä sai hepat iltaruokansa ja pikkuhiljaa alkoi väki lähtemään kotiin. Viimeisten joukossa myös minäkin maltoin lähteä kotiin, eli noin puoli kymmenen aikoihin. :)
Kiitos kaikille tähän päivään osallistuneille, mulla oli ihan tosi kivaa!!

2 kommenttia:

 1. Hei ! Liityin blogiisi. Liitytkö minun blogiini joka kertoo ylläpitoshettikseni ja minun arjesta? Ps. Ihania kuvia, ja onko tuossa ekassa kuvassa kenties suokki? :)

  laukka-askelia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiva! :) Kyllä siinä on suokki. :) Ja voin käydä kattoo sun blogin.

   Poista