maanantai 24. maaliskuuta 2014

Camera is my life

Kyllä, se on mun elämä! Kuvausreissutki venyy aina kahden tai kolmen tunnin mittaisiksi, vaikka tarkoitus oli mennä vain kymmenen minuutin reissulle ottamaan kuva kauniista auringonlaskusta.. Valokuvaus tuo jonkinlaisen mielenrauhan, jos näin voi sanoa. Siinä oikeesti rauhottuu ja joutuu keskittymään siihen kuvaan, ettei se tärähdä tai että mitään ylimääräistä ei pääse kuvaan. Joskus multa on kysytty että "ootko varma, et toi oli järkevä hankinta?" Vastauksen saa selville helposti. Kyllä, kyllä se on ollut järkevä hankinta. Kaikkihan tästä harrastuksesta ei tykkää, niin kuin esimerkiksi minä en paljonkaan piittaa skeittauksesta, curlingista tai jostain muusta. 
Taas tänään soittotunnin jälkeen menin vähän kuvailemaan, koska auringonlasku oli kaunis. Kunhan vain saisi hyviä kuviakin siitä, niin se olisi toki plussaa. Mutta jos kuvat kerta tänne ovat päätyneet, se kertoo jo sen, että ne on ihan suhteellisen hyvin onnistuneita. Kyllä taas sai asetusten kanssa värkkäillä, kuten aina auringon kanssa leikkiessä.. Otat kuvan, iihan liian ylivalottunut, eikun siis asetuksia vaihtamaan. Otat taas kuvan, jaha, liian lyhyt/pitkä suljinaika, pakko kai vaihtaa taas asetuksia... Tällaista se on, hyvää kuvaa ei saa ilman kohdallaan olevia asetuksia.

Tästähän tuli ihan huomaamatta aika kamera-aiheinen postaus, mutta kun siitä innostuu höpisemään, ei siitä tahdo tulla loppua. Vielä kun satun olemaan aika kova puhumaan.. Toivottavasti jaksoitte lukea, tekin ei-niin-innostuneet-valokuvaamisesta :D Nyt menen kuitenkin lukemaan vähän ruotsia. Ja varmaan ne läksytkin on pakko tehdä. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)

Näitä tämmösiä iltapaloja enempi.. Varsinkin tota ylempää. ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia jälleen ja kiva postaus, kiva kun oli tavallista enemmän tekstiä :)

    VastaaPoista