lauantai 19. lokakuuta 2013

Kaikkea saa haluta mutta kaikkea ei saaNonii! Tositositoosi pitkän tauon jälkeen palailen taas tänne blogin puolelle. Tää pitkä tauko johtuu siitä että meijän kone on menny rikki eikä sitä oo vieläkää korjattu. No mut sisko osti tässä joku aika sitte tabletin ni pääsen sit joskus tällä kirjottelee.

Mä kerron tästä mun syyslomasta, mikä on kohta vietetty. Maanantaina pitäs palata takasi kouluun.. Mut mut. Lähettiin siskon kans viime viikon perjantaina heti koulun jälkeen laukaaseen ja oltiin siellä yks yö ja lähettii nummelaan, jossa oltiin keskiviikkoon asti. Nummelassa ollessa käytiin hesassa ja espoossa pyörii. No nummelasta palattiin laukaaseen ja siellä oltiin sit perjantaihin asti. Sit oli kotimatka eessä ja ootin ihan hullun lailla että nään Jesperin. Jesperi tuntuki ihan kauheen isolta ku oli nähny koko viikon ajan vaan sellasia pieniä koiria, ja Jesperi on sit semmone aika iso.. :-) Tänään heräsin aikasin koska salivuoro alko kymmeneltä. Matkaa koululle oli kolme kilsaa ja joutu mennä pyörällä. Siel pelailtiin sählyä ja norsupalloa ja kolmas laji oli semmonen kröh kröh.. :-D Otettiin semmonen iso värikäs varjo ja leikittiin sillä.. Oltas pelattu myös korista ja lentopalloa mutta ne korit on semmosia inhottavia säädettäviä, missä saa iha oikeeseen korkeuteen sen ja sit myös koululaisille sopivaan korkeuteen ja ei oikee osattu säätää sitä koska ei opeskella kyseisellä koululla. :-D Ja siitä lentopalloverkosta en ees puhu! :-D

Nyt makoilen sängyllä ja meen kohta syömään iltapalaa. Maha kurniiki jo sen merkiks että kohta pitäis saada ruokaa. Saa nähä löytyykö tuolta kaapista mitään.

-marikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti